1 kg keräkaalia

2 dl soijarouhetta

1 kasvisliemikuutio

4-5 rkl tomeettipuré

4 rkl öljyä

1 sipuli

1/2 paprika

pippuria

valkosipulia

oreganoa

basilikaa

juustoraastetta

loraus kermaa

 

- Lisää soijarouhe kiehuvaan veteen (4 dl).

- Lisää pieniksi pilkottu paprika ja sipuli, sekä tomeettipuré, mausteet, öljy ja kasvisliemikuutio. Hauduta.

- Keitä kaali lähes kypsäksi toisessa kattilassa.

- Voitele vuoka.

- Ota kaalin keitinlientä talteen n. 3 dl, loput voi kaataa pois.

- Yhdistä vuokaan kaali ja soija-kasvismassa. Sekoita.

- Lisää joukkoon kerma ja kaalin talteen otettu keitinliemi. Ripottele pinnalle juustoraaste.

- Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 40-60 min.