1 kg keräkaalia
2 dl soijarouhetta
1 kasvisliemikuutio
4-5 rkl tomeettipuré
4 rkl öljyä
1 sipuli
1/2 paprika
pippuria
valkosipulia
oreganoa
basilikaa
juustoraastetta
loraus kermaa
- Lisää soijarouhe kiehuvaan veteen (4 dl).
- Lisää pieniksi pilkottu paprika ja sipuli, sekä tomeettipuré, mausteet, öljy ja kasvisliemikuutio. Hauduta.
- Keitä kaali lähes kypsäksi toisessa kattilassa.
- Voitele vuoka.
- Ota kaalin keitinlientä talteen n. 3 dl, loput voi kaataa pois.
- Yhdistä vuokaan kaali ja soija-kasvismassa. Sekoita.
- Lisää joukkoon kerma ja kaalin talteen otettu keitinliemi. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 40-60 min.
Kommentit